Budakalászt északról elkerülő úttal kapcsolatos információk, események

Budakalászt északról elkerülő út

Felhívás Budakalász városvezetéséhez a folyamatban levő ingatlaneladás kapcsán

Újabb ingatlaneladás, folytatódik a sűrű beépítés Klenityben?

2017. december 20. - Szentistvantelep

Ez úton tisztelettel kérjük a budakalászi városvezetést, Rogán László polgármestert, Krepárt Tamás és Ercsényi Tiborné alpolgármestereket, hogy a budakalasz.hu honlapon az eladó ingatlanok között meghirdetett A Budakalász, „Alsó-Klenity” 4205/11 hrsz  ingatlan értékesítésére” kiírt pályázatot a kiírás 3.2 pontja alapján vonja vissza.

muhold_map4.jpg

Budakalászon a közelmúltban nagy visszhangot váltott ki a NETRAX Kft. által kivitelezett klenityi zsúfolt beépítések. A most eladásra szánt telek a hivatalos értékbecslés szerint az északról szomszédos 4118/13 hrsz-ú út melletti területsáv zsúfolt beépítése miatt csak áron alul lesz értékesíthető.

Amennyiben nem vonják vissza a pályázatot, minden bizonnyal folytatódni fog a sűrű beépítés, ami a környező ingatlanok – szakértő által már dokumentált – értékcsökkenését fogja okozni. Egy esetleges új kiírásnál a Kálvárián jelenleg zajló építkezéseknél érvényesített szerződéses feltételek (egy telekre csak egy ház építhető) alkalmazását ajánljuk szíves figyelmükbe. Kérjük a városvezetőket, a városkép és a budakalásziak életminőségének megóvása érdekében a továbbiakban egyetlen új beépítésű területen se tegyék lehetővé a sűrű beépítéseket.
kalvaria_telkenkent_1lakas.jpg(Kálvárián előírták, hogy 1 telekre csak 1 ház épülhet !)

 

Nem támogatjuk az közvagyon-eladást, de ha mindenképpen szükséges, akkor a felelős hasznosítás szempontjából fontosnak tartjuk, hogy 

  • egy-egy ingatlaneladást ne ünnepnapok közvetlen közelébe időzítsenek
  • ne csak egyetlen helyen, hanem a lehető legszélesebb nyilvánosság előtt hirdessék,
  • az ajánlatadásra megfelelően hosszú időtartamot adjanak,

mert üzleti logika szerint  csak így garantálható az elérhető legmagasabb árbevétel. 

Kérjük, a közérdeket szolgáló javaslatainkat alaposan fontolják meg!

(ezt a felhívást a városvezetésnek is elküldtük )

A közmeghallgatás, ezen területre, lakóház sűrűségre vonatkozó részei itt megnézhetőek:

A bejegyzés trackback címe:

https://eszaki-elkerulo.blog.hu/api/trackback/id/tr1213514351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása