Budakalászt északról elkerülő úttal kapcsolatos információk, események

Budakalászt északról elkerülő út

Erős cenzúra Budakalász hivatalos facebook oldalán: 27 évvel a rendszerváltás (rendszerváltoztatás) után: már az önkormányzatnak feltett kérdést is törlik, kérdezőt letiltják

Budakalászon már az elkerülőút hatékonyságára vonatkozó kérdést is törlik, avagy demokrácia-felfogás Budakalászon

2017. november 16. - Szentistvantelep

Felpörögtek az események Budakalászon az elkerülőút témájában:
A napokban mind több facebook hozzászólást törölnek a közpénzből (lakosok adóiból) működő önkormányzat hivatalos facebook oldalán.
Sok ilyenre gyanakszanak a játszóterekről szóló bejegyzésnél (amelyről a CivilKalász linken található csoportjában, november 10-én írtak), legutóbb pedig az elkerülőút kapcsán megosztott bejegyzés alatt egyik lakótársunk egyszerűen csak kérdést tett fel (lásd kép) és azt a hozzászólását is törölték (előtte lementettük, mert számítottunk a törlésre. A törlés előtti és utáni állapot a blogbejegyzés alján látható), sőt le is tiltották a felhasználót! 

Ez azt jelenti, hogy a lakos fizeti azt is, hogy utána töröljék a kérdését és ne szólhasson hozzá! De a helyi adóra azért igényt tartanak....
Pedig mit is írt ? 
cili_face_hsz.jpgMi a probléma a kérdéssel ? Egyszerűen csak az elkerülőút működésére, beválására kérdezett rá, azt firtatta.

2017 őszén így működik a "demokrácia" Budakalászon: ha megkérdőjelezed a városvezetés álláspontját, nem kérdezhetsz ! 
Ez sajnos sok embert az 50-es évek, a Rákosi rendszer / diktatúra felfogására emlékeztet: aki nincs velünk, az ellenünk van. A Rogán László vezette Budakalász, a város facebook oldalán így cselekszik. 

27 évvel a rendszerváltoztatás után ! 

20171115_rakosi.jpg
Persze többeknek mindez nem meglepő azután, hogy az önkormányzat által felügyelt, fizetett Hírmondóba a napokban bizonyított hazugságot (részletek a linken) is tartalmazó tájékoztató anyag került megírásra.

Végül hozzászólás törlés előtt és után így nézett ki Budakalász hivatalos facebook oldala, amely üzemeltetését, cenzúrázását is az adófizetőkkel, lakosokkal fizettetik meg. 

20171115_letilt_elott_2.jpg

majd törlés után:

20171115_letilt_utan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eszaki-elkerulo.blog.hu/api/trackback/id/tr1713279713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása